It's me

Dobrodošli na moj blog

09.11.2012.

Vaginalni mišići
Žene se često s pravom bune,nezadovoljne su muškarcima u krevetu,sebičnošću svojih partnera.Oni muškarci koji svoje partnerice cijene i čine ih zadovoljnim radili su na sebi,učili se vještinama,čitali,slušali..

Rade li žene na svojoj seksualnoj edukaciji? Većina misli da je dijeta i savršena linija najviše što mogu učiniti.Bez potcjenjivanja fizičkog izgleda mislim da ni svaka peta dama ne radi "vaginalne vježbe".Preporučam da rade Kegelove vježbe,vrlo je jednostavna a ženi i njenom partneru pruža dodatno uzbudjenje i zadovoljstvo stezanjem vaginalnih mišića tijekom seksa.To su vježbe za vaginalne mišiće nazvane po dr. Arnoldu Kegelu koji ih je prvi deklarirao kao preporučljivu praksu za žene i njihove rodnice. Svaka žena ih može naučiti te su neprimjetne čak i kada ih izvodite u javnosti. Naučite ih na jedini i jednostavan način, i to prilikom uriniranja. Da naučite izolirati prave mišiće, probajte mlaz tokom uriniranja nekoliko puta zaustaviti i zadržati prije nego ga ponovno ispustite. Kada to usavršite, vježbu možete izvoditi i “na suhom”. Recimo sada dok sjedite pred kompjutorom. Probajte stisnuti mišiće kao da bi zaustavljale urin te ih ponovno opustite. To napravite deset ili dvadeset puta barem pet puta dnevno. Preporučljiva mjera za dr. Kegela bilo je 200 grčenja na dan. Tempo i način izvođenja vježbi možete si odrediti same.

Sada kada vaginalne mišiće znate napinjati i opuštati, možete se zabavljati i tijekom seksa. Vaš partner će na penisu osjetiti ugodne erotske pritiske, a vi ćete još intenzivnije osjetiti njegov penis. Osjećaj da mu zatvarate put, a on u vas divlje penetrira, dodatno će vas uzbuđivati, ne samo s fizičkog aspekta, već i s psihičkog, jer ćete dobiti osjećaj da vas netko barbarski krade. Ako vježbe izvedete nakon orgazma dok još uvijek počiva u vama, ugodno ćete ga poškakljati.

Možete vježbati i erotskim kuglicama,me trebam detaljno opisivati što sve žena može kuglicama,dovoljno je samo mišičima sprečavati kuglice da glatko klize van dok ih cimate trakicom..

Drage dame,nije dovoljno imati samo dobrog ljubavnika,i vaš doprinos dobrom ugodjaju je jednak..

Ugodno vježbanje..It\'s me
<< 11/2012 >>
nedponutosricetpetsub
010203
04050607080910
11121314151617
18192021222324
252627282930

MOJI LINKOVI

MOJI FAVORITI

BROJAČ POSJETA
167482

Powered by Blogger.ba